Friday, March 2, 2012

Kuća je mašina za život... (by Olga Semenova)

Читать дальше...
Kreativni domaći zadatak Olge koja uči srpski već godinu dana...


Mašina "brisko&čistko"

Ovo nije velika tajna da niko ne voli da spremi kuću naročito posle velike žurke i gostiju. Zamislite, Vi ste radili na poslu tokom nedelje, Vi ste imali obaveza preko glave i treba Vam odmor. Vikendom biste želili da provedete slobodno vreme sa svojom porodicom, prijateljima, ili kod kuće u krevetu gledajući televiziju. Ali Vaša kuća nije čista. Ko bi mogao da Vam pomogne?! Sada mi znamo odgovor - naša mašina će Vam pomoći da spremi Vašu kuću. Samo treba da je uključite i Vi ste slobodni! Radite što zaista želite i šta Vaš zaista interesuje. Sve kućne obaveze naša mašina će uzeti na sebe! 


Mašina "kućni autodekorater"
Svaki od nas zna kako je teško renovirati kuću, a svaka kuća povremeno treba renoviranje. Takođe mi znamo da mnoge porodice se raskidaju zbod dekorisanja svog stana. Sada je sve u prošlosti! Ova mašina će sve uraditi za Vaš! Samo izaberite program, uključite mašinu i Vi ste slobodni od briga. Idite na odmor na more, putujte po Evropi. Naša mašina će sama renovirati Vašu kuću.

mašina "Vaš baštenski prijatelj"
 Imate vikendicu sa baštom i vrtom? Ne volite da gajate biljke? Ali želite da svake godine sakupljati sveže voće i povrće?
Mi znamo kako Vam možemo pomoći - mašina "Vaš baštenski prijatelj" je sve što Vam je neophodno! Kupite je i nikad više nećete imate brige o Vašoj bašti i Vašom vrtu! I svaku godinu ćete jesti svoj paradajz, svoje krastavce, jagode, patljdžane, jabuke, kruške i sve što volite!

mašina "Autošofer"


 Ne volite da se vozite gradskim prevozom, ali ne znate da vozite autom? Ili možda volite žurke? Onda je naša mašina za Vas!
Koristite ovu mašinu svaki dan! Sada možete da čitate ili slobodno razgovarate sa kolegama, prijateljima u kolima, naša mašina "Autošofer" će Vas dostaviti do potrebnog mesta!






Mašina "Vaš kuhinjski prijatelj"
 Ne volite čistiti i seći povrće? Naročito krompir, šargarepu? Zaboravite o tome! Naša mašina će Vam pomoći! Osim čišćenja i sečenja ona može spremiti salatu, skuvati supu i mnogo više! Mašina ima 20 programa i 15 recepata različitih jela. Vi i Vaša porodica ćete biti zadovoljni!

Mašina "Vaš saradnik na poslu"


 Nemate dovoljno radnog vremena za sve svoje obaveze? Radite zbog toga do kasno?
Onda naša mašina je sve što Vam je potrebno! Poslati faks? Napisati pismo? Prirediti sastanak? Ovo je lako ako koristite našu mašinu "Vaš saradnik na poslu". Važno je da naša mašina nikad ne ruča i ne traži povišicu! Ovo je najbolji Vaš saradnik!





Mašina "Budilnik za spavalicu"
Imate decu ili muža koji vole dugo da spava? Ili možda i Vi takođe volite puno vremena provoditi u krevetu i zbog toga Vi i Vaša porodica uvek kasne u školu i na posao?
Sada ovo nije problem! Sa našoj mašinoj ćete uvek stići neophodnog mesta na vreme!






No comments:

Post a Comment