Tuesday, October 30, 2012

LOVE STORY ZAPLET (by Albina)

Читать дальше...

 
Ona je bila stjuardesa, ruskinja ali živela je u Italiji i radila je na jednom malom brodu. On je bio dobar kuvar iz Srbije i radio je na većem brodu u Crnoj Gori. Kapetan ovog većeg broda jednom danom je pozvao na telefon ovoj stjuardese i uradio intervju, jer ona mu je poslala svoj rezime, a on u to vreme baš je tražio novu stjuardesu na svoj brod.
Brod je bio na zimskom remontu u Crnoj Gore i ona je došla iz Italiji u Crnu Goru avionom. Kapetan je došao na aerodrom zajedno sa kuvarom da pokupi novu stjuardesu. Stjuardesa je bila srečna, zato što nikad nije videla Crnu Goru i bila je radoznala da upoznaje novu zemlju, novi ljudi, novi jezik, novu kulturu. Kad su došli na brod, ona i kuvar su našli zajednički jezik, počali da pričati za muziku i za jelo, jer ona mnogo volila da jede dobru i zdravu hranu, ali nije volela da kuva; a kuvar je bio umetnik kuhinji, svaki dan je spremao nešto zdravo i veoma ukusno. I tako su se oni zaljubili jedni u drugu, počali da izlaze zajedno...

On svaki dan se trudio da napravi nešto interesantno za nju: jedan dan išli su na diskoteku, drugi slušali kako se svira klavir u jednom lokalu, treći išli su u teretan...Odradili su oni godinu dana zajedno na brodu, putovali su svuda i videli su sve i svašta, ali nisu bili u Srbije, jer nema mora tamo. I on je njoj ponudio da idu u Srbiju na zimski odmor zajedno, da ona vidi kako je lepa zemlja gde on je bio rođen. Tako su otišli oni na mesec dana u Srbiju, bili su u Vojevodine, na Mokroj Gori, u Vrnjačkoj Bani i u Velikoj Drenovi, gde on je bio rođen. Joj je se sviđala mnogo ova zemlja i ljudi koji žive tamo. Kad su se vratili na brod posle zimskog odmora ona je primetila da nešto čudno je se desilo u njenom organizmu: zatrudnela je ona!!!  Sada oni žive u Srbije, kupili su jednu lepu kućicu i očekuju bebu sredinom Novembra.

No comments:

Post a Comment